Vad sägs om en matig macka med smakrik kycklingmedvurst toppad med massa italienska smaker? Magi! Servera kycklingmedvurstsmörrebrödet exakt när du vill på dygnet! Blir det som brunch, middag eller nattamat är det gott med en kall öl till.
4 portioner
15 minuter
- 1 förpackning Lönneberga Kycklingmedvurst, 120 g
- 4 skivor vitt surdegsbröd
- 8 kokta kronärtskockshjärtan
- 8 soltorkade tomater i olja
- olivolja
Örtspread
- 100 g cream cheese
- 1 liten vitlöksklyfta
- 3 msk hackad basilika
- 2 msk hackad ruccola
Såhär gör du
- Örtspread: blanda ihop ingredienserna.
- Tillbehör: dela kronärtskockorna och tomaterna på hälften.
- Surdegsbröd: stek brödet i rikligt med olivolja på medelhög temperatur tills de har en frasig yta.
- Servering: bred generöst med örtspread på brödskivorna och lägg på kycklingmedvurst, kronärtskockshjärta och soltorkade tomater.