En riktigt härlig frukost

 

Helgfrukost

Finns det något mysigare än en riktig långfrukost? Ta god tid på dig. Läs tidningen. Sätt på din favoritmusik. Duka upp med gott bröd, smörgåspålägg, grönsaker, juice, the, kaffe. Tänd ett par ljus. Dagen kan börja (så småningom).   

 

Överraskningsfrukost

Gå upp före de andra och gör i ordning frukosten så att allt är klart när de vaknar. Glada miner väntar. Och har du tur så är det inte du som behöver duka av.

 

Frukost på sängen

Vem har sagt att detta är något bara för födelsedagar? Visa dina nära och kära lite extra uppskattning och väck dem med en härlig frukost på sängen. Många pluspoäng för dig den dagen.

 

Hinner inte-frukost

Ibland blir det brådis. Men att göra en smörgås tar trots allt inte mer än en minut. Och den tiden har du alltid. Ät din smörgås på vägen eller när du är framme. Du kommer tacka dig själv efteråt.

 

Bjudfrukost

Sällskap och frukost är en fin kombination. Ring några vänner. Knacka på hos grannen. Eller varför inte bjuda in några kollegor och börja dagen hemma hos dig?

 

Solo-frukost

Ibland vill man bara få en liten stund för sig själv. En stilla frukost där du kan börja dagen i lugn och ro och njuta av tystnaden. Allt du behöver göra är att kliva upp lite före alla andra.

 

Lönnebergafrukost

En riktig Lönnebergafrukost är en frukost precis som du vill att den ska vara. Den kan vara hur som helst och var som helst. I hagen, vid ån, i skogen, på bryggan, hemma i köket, på båten, i skogen, på balkongen eller i trädgården. Den kan till och med vara i dina drömmar. Hitta ditt Lönneberga.